Op 27 mei zal GLORY 86 plaatsvinden in de Grugahalle in Essen, Duitsland. Het belooft een spectaculaire avond te worden met als hoofdevenement het gevecht om de GLORY vedergewicht titel tussen de Thaise kampioen Petchpanomrung Kiatmookao en de Duitse uitdager Ahmad Chikh Mousa.

Petchpanomrung Kiatmookao, ook wel bekend als 'Petch', is al sinds 2018 de onbetwiste kampioen in de GLORY vedergewicht divisie. Hij heeft vijf succesvolle titelverdedigingen achter de rug en zal nu opnieuw de strijd aangaan met een uitdager van formaat. Ahmad Chikh Mousa, momenteel gerangschikt als de vierde in de divisie, is een rijzende ster in het kickboksen en heeft inmiddels drie overwinningen op zijn naam staan sinds hij vorig jaar bij GLORY is aangesloten.

Het belooft een spannend gevecht te worden tussen deze twee topatleten. Zal Petch zijn titel kunnen verdedigen tegen de jonge uitdager? Of zal Ahmad de nieuwe kampioen worden en daarmee een plaats veroveren in de geschiedenisboeken van GLORY?

Maar dat is niet het enige wat GLORY 86 te bieden heeft. Het evenement zal ook een kwalificatiewedstrijd bevatten voor de historische GLORY Heavyweight Grand Prix die in december zal plaatsvinden. Daarnaast zullen er meer kickbokssterren uit Duitsland en Europa aanwezig zijn om te strijden voor de overwinning. Blijf op de hoogte van verdere aankondigingen in de komende dagen door Vechtsport Info in de gaten te houden.

En als je op zoek bent naar kwalitatieve kickboksuitrusting om zelf aan de slag te gaan, houd dan zeker de social media van Fightgearz in de gaten. Want ter ere van GLORY 86 organiseren wij een speciale actie waarbij je korting krijgt op alle bokshandschoenen! Zo kun je zelf in stijl aan de slag en de vechtsport beleven zoals de profs dat doen. Mis deze kans niet en volg ons op social media voor meer informatie over onze actie en andere nieuwtjes in de kickbokswereld. En vergeet niet om GLORY 86 te bekijken op 27 mei, het wordt gegarandeerd een avond vol spektakel en adrenaline!