• GRATIS VERZENDING VANAF 75 EURO & ACHTERAF BETALEN MOGELIJK
  • UITGEBREIDE KENNIS VAN FITNESS EN VECHTSPORTEN
  • OP WERKDAGEN VOOR 15:00U BESTELD, ZELFDE DAG VERZONDEN
  • COMPLETE PRODUCTINFORMATIE
  • ASSORTIMENT MET PREMIUM MERKEN
Sluiten

Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden - SportGearz

Welkom bij SportGearz! Wij waarderen het vertrouwen dat je in ons stelt als jouw partner in vechtsportuitrusting. Om ervoor te zorgen dat je een transparante en veilige ervaring hebt bij het gebruik van onze diensten en het aanschaffen van onze producten, verzoeken wij je vriendelijk om de onderstaande algemene voorwaarden zorgvuldig door te lezen.

1. Bestellingen en Aankopen:

a. Door een bestelling te plaatsen bij SportGearz, ga je akkoord met de geldende prijzen, verzendkosten en belastingen zoals vermeld op onze website op het moment van aankoop.

b. Alle bestellingen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en worden pas bevestigd nadat de betaling is ontvangen en verwerkt.

2. Verzending en Levering:

a. SportGearz streeft ernaar om bestellingen binnen de aangegeven levertijd te verzenden. Vertragingen kunnen echter optreden als gevolg van onvoorziene omstandigheden, waarvoor wij niet aansprakelijk zijn.

b. Je bent verantwoordelijk voor het verstrekken van de juiste verzendinformatie. Eventuele extra kosten als gevolg van onjuiste informatie zijn voor jouw rekening.

3. Retourneringen en Terugbetalingen:

a. Voor retourneringen en terugbetalingen verwijzen we je naar ons retourbeleid op de website.

b. SportGearz behoudt zich het recht voor om retourzendingen te weigeren als de geretourneerde producten niet voldoen aan ons retourbeleid.

4. Intellectueel Eigendom:

a. Alle inhoud op de website van SportGearz, inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, logo's en ontwerpen, is beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten.

b. Het is niet toegestaan om zonder schriftelijke toestemming van SportGearz enig materiaal van de website te kopiëren, reproduceren, verspreiden of anderszins te gebruiken.

5. Privacy en Gegevensbescherming:

a. SportGearz neemt de privacy van klanten serieus. Raadpleeg ons privacybeleid voor informatie over hoe wij jouw persoonlijke gegevens verwerken en beschermen.

b. Door gebruik te maken van onze diensten stem je in met de verwerking van jouw persoonlijke gegevens zoals beschreven in ons privacybeleid.

6. Aansprakelijkheid:

a. SportGearz is niet aansprakelijk voor enige schade of letsel veroorzaakt door het gebruik van onze producten, tenzij dit het gevolg is van opzettelijk wangedrag of grove nalatigheid aan onze zijde.

b. Onze aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag dat je hebt betaald voor het betreffende product.

7. Wijzigingen in Algemene Voorwaarden:

a. SportGearz behoudt zich het recht voor om deze algemene voorwaarden op elk moment te wijzigen. Eventuele wijzigingen worden van kracht zodra ze op de website zijn geplaatst.

Door gebruik te maken van onze diensten en producten ga je akkoord met deze algemene voorwaarden. Mocht je vragen of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij waarderen jouw samenwerking en kijken ernaar uit om jou te ondersteunen op jouw sportreis.