Spats en Tops voor de Moderne Vechtsporter : De Nieuwe Vrouwen Collectie van Booster

Vechtsporten zijn niet alleen voor mannen. Steeds meer vrouwen nemen deel aan sporten zoals BJJ, Judo, MMA en kickboksen. Helaas is het vaak moeilijk om geschikte kleding te vinden voor vrouwen die deel uitmaken van deze sporten. Veel merken richten zich op mannen of bieden alleen een beperkt aanbod voor vrouwen. Gelukkig is er nu een nieuwe collectie van Booster die speciaal is ontworpen voor de moderne vechtsporter.

De nieuwe vrouwen collectie van Booster bestaat uit spats en tops die speciaal zijn ontworpen voor vechtsporten. Spats zijn een soort leggings die worden gedragen tijdens de training en wedstrijden. Ze zijn gemaakt van een ademend en elastisch materiaal dat comfortabel zit en vrij beweging geeft. De tops zijn gemaakt van een zacht en ademend materiaal dat vocht afvoert, zodat je koel blijft tijdens de training.

Wat deze collectie zo uniek maakt, is dat het ontworpen is met de vrouwelijke vechtsporter in gedachten. De spats zijn speciaal ontworpen voor de vrouwelijke anatomie, met een hoog gesneden taille en een speciaal gevormde kruis. Dit zorgt voor een goede pasvorm en comfort tijdens de training en wedstrijden. De tops hebben ook een speciaal ontwerp. Dit maakt het gemakkelijker om te bewegen en te ademen tijdens de training.

De nieuwe vrouwencollectie van Booster is ook verkrijgbaar in verschillende maten, zodat iedereen de juiste maat kan kiezen voor een comfortabele pasvorm. Dit is belangrijk, want als de kleding te groot of te klein is, kan dit leiden tot ongemak of zelfs blessures tijdens de training of wedstrijd.

Een van de beste dingen aan deze nieuwe collectie is de stijlvolle designs. Booster heeft ervoor gezorgd dat de kleding niet alleen functioneel is, maar ook goed uitziet. De collectie bevat een scala aan kleuren en prints, zodat er iets voor iedereen is. Of je nu houdt van felle kleuren of juist van subtielere designs, er is iets voor iedereen.


Booster Challenge Spats Oranje

Booster Challenge Spats Oranje

Deze 'Booster Fight Gear' spats zijn lichtgewicht en bieden comfort en compressie tijdens trainingen. Deze broeken zijn het beste te gebruiken als basislaag of kunnen worden gedragen in combinatie met je boks- of MMA-shorts. De constructie van het 4-way ultra wicking stretchstof verlaagt de oppervlaktetemperatuur van je huid, waardoor je comfortabel, droog en koel blijft.

Booster Challenge Shirt Oranje

Booster Challenge Shirt Oranje

Ontworpen voor: meerdere sporten. Stof: zweet afvoerend, 4-weg stretch, speciaal ontworpen poly/spandex materiaal dat niet krimpt.

Booster Challenge Shorts Oranje

Booster Challenge Shorts Oranje

Deze ‘Booster Fight Gear’ short is licht van gewicht en zorgt voor comfort & compressie tijdens de training. Deze shorts kunnen het best worden gebruikt als basislaag of kunnen worden gecombineerd met je boks- of mma-shorts. De 4 - way ultra wicking stretch stof constructie verlaagt de temperatuur van je huidoppervlak , waardoor je comfortabel , droog en koel blijft .