NK Boksen op 9 & 10 december 2023

De spanning stijgt voor het aankomende Nederlands Kampioenschap Boksen 2023! Dit tweedaagse spektakel belooft een aaneenschakeling van kracht, snelheid en pure atletische scherpte. Hier is alles wat je moet weten om dit adembenemende evenement niet te missen.

 

Locatie:
Sporthal Schuttersveld, Crooswijksestraat 93, 3034 AE Rotterdam

Data & Tijden:
9 & 10 december 2023
Deuren openen om 11:00 uur
Aanvang van de wedstrijden om 12:00 uur

Tickets:
Wil je de intense boksbattles van dichtbij ervaren? Zorg ervoor dat je jouw kaarten reserveert!

VIP-arrangement:
Ervaar de exclusiviteit met een beperkt aantal beschikbare VIP-tafels! Voor € 800,- geniet je met 8 personen van onbeperkte binnenlandse dranken, een vers fruitbar, tafelgarnituur en diverse gangen aan koude en warme hapjes. Bestel jouw VIP-tafel via [email protected].

Parkeren:
Parkeergelegenheid is beperkt bij de sporthal. Op zaterdag en zondag geldt betaald parkeren in een deel van de omgeving. Voor meer parkeermogelijkheid op 1 km afstand raden we de parkeergarage Benthuizerstraat aan, Bloklandstraat 154, 3063 TL Rotterdam, met een dagtarief van € 14,-.

Voorrondes en Livestreams:
Mis ook de voorrondes niet op 2 december bij Mesa Sport en op 3 december bij BBG (Bettah Boxing Gym).

Programma Updates:
Houd onze kanalen in de gaten voor eventuele wijzigingen in het programma en de dagprogramma's van het NK 2023.

Dit is jouw kans om getuige te zijn van onvergetelijke gevechten en de kroon van het Nederlands Kampioenschap Boksen 2023 te aanschouwen. Mis het niet, bekijk het programma en wees erbij om geschiedenis te zien schrijven in de boksring!